TG 2017: alles volgens de planning!

Over iets meer dan anderhalve maand is het tijd voor de Targa Giulia. De vijfde editie inmiddels en de vorderingen gaan soepeler dan ooit. Je wilt er graag bij zijn? Dan adviseren we je om je snel op te geven. In principe zitten we vol maar sta je redelijk bovenaan de reservelijst dan is de kans groot dat je door een uitvaller nog mee kunt doen.

De startplek is er eentje waar we nu al trots op zijn, de lunch is weer bij een zeer enthousiaste specialist en de eindplek is er eentje om niet snel meer te vergeten: de locaties zijn allemaal rond en we kunnen niet wachten om er vijftig Alfa Romeo 105-series te ontvangen. Ook de route is bijna klaar, we gaan hem uiteraard nog talloze keren narijden maar in principe staat hij op papier en wordt het een kwestie van bijschaven op punten die beter, mooier of duidelijker kunnen.

Voor de deelnemers
Je hebt je ingeschreven en al betaald? Dan hoor je er definitief bij en zul je snel de informatie over locaties en tijden ontvangen. Je hebt je ingeschreven maar nog niet betaald? Dan willen we je vragen dit spoedig te doen, in verband met het benaderen van de reserve-inschrijvers. Kom jij namelijk niet dan hebben we nog even de tijd voor anderen. Wel ingeschreven maar geen betalings-email ontvangen? Dan is een mailtje naar ons even handig.

Voor de mensen die graag mee zouden doen
Je wilt graag mee doen? Dan adviseren we je spoedig naar het inschrijfformulier te gaan. We hadden inmiddels vijf (7 maart) reserve-inschrijvingen waarvan er al drie equipes aan de TG zijn toegevoegd. Er zijn dus nog twee wachtenden voor u. Hoe langer de lijst hoe kleiner de kans is dat je mee kunt doen.

Tot slot: we kunnen niet wachten! Al vijf edities organiseren we de TG puur voor het plezier. Een gedachte of doel achter de rit? Die is simpel: voor zoveel mogelijk Alfisten een gezellige dag organiseren. Als we de reacties van de deelnemers zien lijkt ons dit aardig te lukken, zolang we zoveel tevreden gezichten zien gaan we lekker door!

Tot 30 april!!!
Eric, Jeroen, Alex en Carlo

Tags: