Sinds het begin wordt de Targa Giulia georganiseerd door een vast team. Het allerbelangrijkste is het enige doel dat we hebben: zoveel mogelijk mensen een leuke dag bezorgen. Geen officiële toestanden, geen bedrijvigheid, gewoon liefhebberij.

Het vaste team

De Alfaspeed Targa Giulia wordt ieder jaar vanaf de grond af aan opnieuw uitgezet. Geen geplukte rit van het net die we als basis rijden: uitzetten en narijden! Soms rijden we een weg die we al eerder hebben gereden, altijd proberen we zoveel mogelijk moois te laten zien. Eric, Jeroen en Carlo zijn maanden met de rit bezig, Alex en Marieke zijn de onmisbare krachten op de dag zelf.

Eric

In het dagelijks leven vormgever en dat zien we terug aan onder andere het routeboek. Tijdens de Targa Giulia samen met Jeroen aanwezig als ‘komisch duo’ dat je tegenkomt bij de proeven (en aan het einde aan de bar).

Jeroen

Nummer twee van het ‘proeven-duo’. De Handige Harrie van het team en prefereert Cola boven bier vanwege het feit dat hij de Alfaspeed-barchetta de hele dag bestuurt, als Eric zijn sleutels niet heeft gepikt.

Carlo

Degene die ooit riep: ‘Zullen we even een ritje uitzetten?’ Compleet maf van de Alfa Romeo Giulia en andere telgen van de 105-serie. Ook degene die verantwoordelijk is voor Alfaspeed (en het feit dat-ie zo lang uit de lucht was).

De onmisbare hulp

Leuk natuurlijk, dat organiseren met drie personen maar daar ga je het de dag zelf niet mee redden. Vandaar dat er hulp nodig is. Die is er in de vorm van de volgende personen die zich inmiddels onmisbaar hebben gemaakt.

Alex

De man van de cijfers. Zonder Alex loopt de dag ongetwijfeld in de soep. De man van de inschrijfformulieren, van de financiën en van de puntentelling. Omkoopbaar met appeltaart.

Marieke

Gastvrouw en, samen met Madelon, de enige die écht luistert als u wat te vertellen heeft. Denkt aan talloze zaken die heren vergeten en komt met ideeën waar de heren nog nooit aan gedacht hadden.

Jeroen

Omdat je nooit genoeg Jeroens aan boord kunt hebben, hebben we er eentje extra nu. Jeroen is een soort vliegende keep en daarnaast altijd vrolijk. Een welkome aanvulling voor het team!

Robin en Luuk

‘Wat zijn die jongens in de Mini toch aan het heen en weer rijden?!’ Nou, dat zijn vader en zoon Hoogen die op deze dag vele kilometers maken om een flinke lading foto’s te maken. Erg fijn.

Jullie!

Zonder deelnemers geen Targa Giulia. Ieder jaar zorgen zo’n 50 equipes voor een onvergetelijke dag. Ook in 2018 gaan we weer proberen dit met zo’n 110 man voor elkaar te krijgen!